Cetabever

1-8 van 8 producten

De speciale verfsoorten van Cetabever

Ben je druk aan het klussen in de tuin en is het weer hoog tijd om je tuinmeubelen te beitsen of te lakken? Ook dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. In ons ruime assortiment met speciale verfsoorten zijn ook de bekende specials van Cetabever opgenomen. Of het nu gaat om een gel, beits of olie. Bij ons is het allemaal te vinden. Naast de specials voor buiten hebben we uiteraard ook de meubellak in verschillende varianten voor binnen.

Speciale meubellak van Cetabever

Of het nu gaat om binnen of buiten. In het ruime assortiment van Cetabever verf zijn tal van speciale soorten verf en lak opgenomen. Deze speciale soorten verf en lak zijn er om er zorg voor te dragen dat jouw meubels op de juiste manier gelakt of gebeitst worden, zonder dat het gevaarlijk is voor de meubels. Daarnaast hebben we tegenwoordig ook tuinmeubel olie in ons assortiment opgenomen. Met deze tuinmeubel olie kun je jouw terrasstoelen waterproof maken!

Het juiste gereedschap voor de klus

Uiteraard is het van belang om het juiste gereedschap voor jouw klus te hebben. Zo is het absoluut aan te raden om speciale kwasten te gebruiken voor beitsen of lakken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de speciale tuinmeubelgel van Cetabever opgenomen in ons assortiment. Om dit op een juiste manier aan te kunnen brengen raden we altijd aan om een speciale Cetabever handschoen aan te trekken.